FaceBook Twitter WordPress MySpace YouTube Flickr

Access Bars®

Grunden i Access är en behandling som kallas Bars. Syftet med Bars är att visa oss att vi bara kan slappna av och ta emot. En Barsbehandling innebär en mjuk beröring av 32 punkter på huvudet, och när du får den kan du lätt, enkelt och utan ansträngning släppa taget om vad som hindrar dig från att ta emot mer av livet. Det här med att ta emot är något vi inte är så bra på ...

Bars är en fantastiskt behaglig och avslappnande process, som utan ansträngning tar bort begränsningar på alla livsområden. Efter sessionen känns det i sämsta fall som om du precis har fått en underbar massage – och i bästa fall kan hela ditt liv lätt och enkelt förändras till det bättre.

Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och uppfattningar vi har eller har haft om något. Det kan till exempel handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kropp, sexualitet…

När dina Bars berörs, hjälper det dig att släppa mönster som hindrar dig från att välja vad som verkligen berikar ditt liv. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet. Och vad mer blir möjligt då?

Bars är en avkopplande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen. Många upplever att tankebruset tystnar, att de sover djupare och att deras relationer förbättras. Bars används även mot stress och kronisk värk.

access-consciousness-bars-sverige.jpg  

Vill du pröva en Access Barsbehandling?

En behandling tar cirka en timme och du kan till exempel boka den genom någon av våra kursledare eller Barsgivare som du hittar här. Vad ska till för att du ska ge dig själv den gåvan?

Det finns många fler Barsgivare i Skandinavien än de som du hittar på just den här sajten. 
Vill du ha hjälp att hitta en Barsgivare just där du bor så kontakta oss gärna. 


 

Vill du gå en kurs och lära dig ge Access Bars?

Vad ska till för att du ska ge dig själv möjligheten att förändra ditt liv? Det hålls regelbundet kurser i att ge Bars i hela Skandinavien. Kursen tar en dag och du får bland annat ge och ta emot två Barsbehandlingar. Efter genomgången kurs är du Access Bars Practitioner (PR).Du hittar aktuella kurser här på webbsidan och på Facebook.


 

Vill du bli Access Bars kursledare?

Vill du bidra till andra att förändra sina liv? Vill du lära andra att också ge Access Bars? Det är enkelt att bli kursledare i Access Bars. Gå 3 Barskurser för 3 olika kursledare och ansök sedan om certifiering som kursledare för Access Bars. 

Se videon där Blossom Benedict förklarar hur du gör:

HÄR hittar du ytterligare information om hur du blir certifierad kursledare i Access Bars.

Vill du finnas med som Barsgivare eller kursledare här på hemsidan? 
Skicka din ansökan till Access här.


If you are seeing this text then our Flash Player is not working for you.

follow accessConscious at Twitter