FaceBook Twitter WordPress MySpace YouTube Flickr

Access Consciousness grundkurser

Access Consciousness kurser erbjuder lättanvända verktyg som tillåter så mycket eller lite förändring som du väljer! Hur skulle det vara om du inte behövde någon som gav dig svar... utan bara några frågor som kunde göra det lättare för dig att upptäcka vad du vet? Vilka möjligheter skulle det kunna skapa i livet för dig?

Access Consciousness erbjuder flera grundkurser (core classes), samt en mängd kurser på olika specialområden, alla utformade för att ge dig större lätthet, mer glädje, samt fler val och möjligheter. Till många av grundkurserna behövs förkunskaper som gör att man snabbt kan gå vidare till de avancerade kurserna om så önskas.

Från Access Barskursen och hela vägen igenom till Choice of Possibilities (f.d. Level2&3) får du omfattande kursmanualer med detaljerade förklaringar, processer och verktyg som diskuteras och bemöts av kursledarna. Du blir mer medveten om vad som är möjligt för dig genom att ställa frågor till din kursledare. De avancerade kurserna formas genom kursdeltagarnas egna frågor och riktning, och kursinspelningarna gör det möjligt för dig att fördjupa din förändring varje gång du lyssnar!

Barn t.o.m. 15 år är ett stort bidrag och går gratis på alla kurser runt hela världen. Ungdomar t.o.m. 18 år betalar halva kursavgiften. Alla inkluderas och din närvaro och dina val till förändring bidrar till större möjligheter både för dig själv, alla kursdeltagare och för världen.

Grundkurserna i listan nedan kan öka förmågan att bli mer medveten om dig, ditt liv, din verklighet och bortom det! Med större medvetenhet kan du börja generera det liv du alltid visste var möjligt men inte har skapat än.

Vad mer är möjligt?

Klicka på direktlänkarna nedan för mer information om respektive kurs:

Access Bars
The Foundation
Choice of Possibilities ( f.d. Level 2&3)
Access 3-Day Body Class
Advanced Access Body Class med Gary Douglas
7-Day Event
A Taste of Being
Being You, Changing the World
Energetic Synthesis of Being
The Symphony of Possibilities
The Traveling ESC

Access BarsMinns du när du senast var fullständigt avslappnad, ompysslad och tagen hand om? Eller har det gått lite för lång tid sedan du tog emot omsorg och vänlighet utan något dömande om dig och din kropp?

Access Consciousness första kurssteg är Access Bars. Visste du att det finns 32 punkter på ditt huvud, som vid beröring lätt och ledigt kan släppa allt det som hindrar dig från att bara få ta emot? Punkterna omfattar och rymmer tankar, idéer, övertygelser, känslor och överväganden som du har lagrat under livstider. Det här är tillfället för dig att släppa på allt!

Varje session kan frigöra begränsningar för dig på just det livsområde som motsvarar varje särskild Barspunkt. Det är en fantastiskt avslappnande, vårdande och stärkande process, som löser upp begränsningar på alla områden som du är beredd att förändra!

Hur mycket av ditt liv lägger du på att snarare göra och uträtta än att bara vara och ta emot? Har du lagt märke till att ditt liv inte riktigt är så som du skulle föredra ännu? Du kan ha och få allt du önskar (och lite till!) om du är villig att ta emot mer och kanske minska lite på själva görandet. Att ta emot eller lära dig Access Bars kommer låta detta och ännu mer att börja öppna sig för dig.

Access Bars har hjälpt tusentals människor till stora förändringar i sina liv, med sömn, hälsa, vikt, pengar, sex, relationer, ångest, stress och så mycket mer. Som sämst kommer du att må som om du just fått en härlig massage. Som bäst kan hela ditt liv förändras.

Access Barskursen är en förutsättning för alla Access Consciousness grundkurser, eftersom det gör att din kropp lättare tar emot och bearbetar förändringarna du väljer.

Kurslängd: 1 dag
Förkunskaper: inga

Aktuella Access Barskurser i Sverige

upp

The Foundation

The Foundation är nästa kurssteg efter Access Bars. Den handlar om att börja skapa grunden för en annan verklighet och börja frigöra dig från de begränsningar du hittills har levt ditt liv utifrån.

 

För att någonting ska kunna begränsa dig måste du fungera utifrån anti-medvetenhet eller omedvetenhet. Medvetenhet innefattar allt och dömer inget. Medvetenhet går bortom den här verklighetens polaritet där vi alltid letar efter rätt och fel. Medvetenhet skapar istället tillåtande, tacksamhet, val, möjligheter, utrymme att ”leva i frågan” och låta allt vara ett bidrag till livet.

Under den här kursen kommer du börja se de åsikter och föreställningar som hindrar dig och vad du kan förändra för att börja fungera utifrån mer medvetenhet istället för att leva i reaktion till verkligheten. Kursen ger dig ett stort antal verktyg, inklusive ett antal kroppsprocesser, som tillåter dig att börja förändra vad än som inte fungerar i ditt liv.

Den största kraften är förmågan att förändra och förvandla vad som helst. Om du kunde välja vad som helst, vad skulle det vara?

Kurslängd: 4 dagar
Förkunskaper: Access Bars
OBS: Kursmanualen för Foundation ändras minst en gång i halvåret.

Aktuella Foundation-kurser i Sverige

upp

Choice of Possibilities ( f.d. Level 2&3)

Denna kurs ges antingen av Access Consciousness grundare Gary Douglas eller av Dr. Dain Heer. Under de tre dagarna får du tillgång till ett nytt livsrum där du börjar inse dina förmågor som obegränsad varelse och gränslös tillvaro. När du upptäcker hur annorlunda du är kommer du att bli varse valen du gör, valen du skulle vilja göra och vad du med lätthet skulle vilja generera som ditt liv...vad gäller pengar, i relationer, i ditt yrkesliv och bortom det...

Att generera ditt liv är annorlunda än att skapa det. För att skapande ska kunna ske behövs alltid förstörelse. Att generera ditt liv innebär att i varje ögonblick öka vad som är möjligt i det. När du slutar skapa utifrån ditt förflutna, så kan du börja generera en obegränsad framtid. Hur skulle det vara om förmågan att känna av möjligheter kunde ersätta alla värderingar om var du har och är rätt eller fel?

Vad mer skulle du vilja lägga till i ditt liv? Och vilken katalysator för förändring i världen skulle du kunna vara om du släppte fram ditt riktiga jag? Skulle du vara villig att fungera från den energi, den rymd och den medvetenhet du verkligen är? Och skulle du vara villig att vara mer av dig än du någonsin varit förut? Med lätthet, glädje och sprudlande livskraft? Och kanske med lite lycka också?

Kurslängd: 3 dagar
Förkunskaper: Access Bars, Foundation

upp


Access 3-Day Body Class

Hur skulle det vara om din kropp var en kompass eller ledsagare till livets hemligheter, mysterier och magi? Kursen är skapad av Gary Douglas och Dr. Dain Heer och leds av certifierade Access Body Class handledare. Under dessa tre dagar kommer du att ge och ta emot en mängd hands on kroppsbehandlingar, som genom att kraftfullt förändra energin låser upp kroppens spänningar och motstånd.

I kursmanualen finns det över femtio hands on behandlingar och många verbala verktyg, som låter dig bemöta de flesta utmaningar och problem som finns för våra kroppar idag. 

Medverkande vid dessa kurser har berättat om kraftfulla skiften och förändringar vad gäller kroppsvikt och -form, en allmän lättnad från kronisk och akut smärta, samt att deras relationer och ekonomi också verkar ha blivit lättare. 

Access 3 Day Body Class är utformad för att påbörja en dialog och skapa en samvaro med din kropp som tillåter dig att njuta av den, istället för att slåss emot och våldföra dig på den. När du börjar förändra hur du relaterar till din kropp, kommer du också kunna börja ändra på hur du relaterar till allt annat i ditt liv.

Har du en förmåga och fallenhet för att arbeta med kroppar, som du ännu inte har släppt fram? Vad vet du? Kom och lek med oss och upptäck på hur många nya sätt du kan börja kommunicera med kroppen, inklusive din egen.

Kurslängd: 3 dagar
Förkunskaper: Access Bars, Foundation

Aktuell Access 3-Day Body Class i Sverige

upp


Advanced Access Body Class med Gary Douglas

Den här kursen erbjuder en unik uppsättning nya kroppsbehandlingar, skapade för att göra det möjligt för din kropp att gå bortom den här verklighetens begränsningar.

Tänk om du kunde lösa upp de begränsningar du låst fast i kroppen och som för närvarande förändrar sättet den fungerar på?Hur skulle det vara att istället kunna fungera långt mer effektivt samt med mindre behov av vad som definierats som det bästa ur den här verkligheten?

Hur skulle det vara om du kunde uppleva lätthet, glädje och samvaro med din kropp långt bortom vad som anses möjligt idag? Är du villig att utforska möjligheterna?

Kurslängd: 3 dagar
Förkunskaper: Choice of Possibilities ( f.d. Level 2&3) + 2st Access 3 Day Bodykurser

Aktuell Advanced Access Body Class med Gary Douglas i Sverige

upp

7-day Events
Har du någonsin undrat vad som finns bortom den här verklighetens begränsningar? Är du en äventyrare och en sökare av ännu större möjligheter? Vågar du ställa frågor du aldrig ens övervägt förut? Är du redo att ta emot mer förändring än du kan föreställa dig? I så fall skulle 7-day Events kanske kunna vara för dig!
Dessa fritt utformade kurser hålls endast två gånger om året i olika, vackra omgivningar runt världen och via inbjudan av Access Consciousness grundare Gary Douglas. För att bli inbjuden behöver du ha närvarat personligen vid minst en Level 2&3 kurs.
Kurserna följer inga förutbestämda regler, former eller strukturer. Gary samtalar om och skapar processer för alla ämnen du frågar om. Ingen fråga tillbakavisas och inget ämne är förbjudet; allt inkluderas och får vara med. Det är en kurs där du ingående och med brutal ärlighet får utforska dig och oändliga möjligheter till vidgade vyer och expansion.
Ingen kurs eller evenemang som detta ges någon annanstans i världen. Det är en unik och livsförändrande upplevelse. 
För de med modet och viljan är fenomenal förändring på vilket område som helst möjlig. Kom inte till ett 7-day Event och förvänta dig att komma ut ur det som samma person som när du startade. Är det dags att röra om i grytan?
Kurslängd: 7 dagar
Förkunskaper: Access Bars, Foundation, Level 1, Level 2&3 (personlig närvaro, livestreamad kurs räknas ej)


7-Day Event

Har du någonsin undrat vad som finns bortom den här verklighetens begränsningar? Är du en äventyrare och en sökare av ännu större möjligheter? Vågar du ställa frågor du aldrig ens övervägt förut? Är du redo att ta emot mer förändring än du kan föreställa dig? I så fall skulle 7-day Events kanske kunna vara för dig!

Dessa fritt utformade kurser hålls endast två gånger om året i olika, vackra omgivningar runt världen och via inbjudan av Access Consciousness grundare Gary Douglas. För att bli inbjuden behöver du ha närvarat personligen vid minst en Choice of Possibilities-kurs.

Kurserna följer inga förutbestämda regler, former eller strukturer. Gary samtalar om och skapar processer för alla ämnen du frågar om. Ingen fråga tillbakavisas och inget ämne är förbjudet; allt inkluderas och får vara med. Det är en kurs där du ingående och med brutal ärlighet får utforska dig och oändliga möjligheter till vidgade vyer och expansion.

Ingen kurs eller evenemang som detta ges någon annanstans i världen. Det är en unik och livsförändrande upplevelse. 

För de med modet och viljan är fenomenal förändring på vilket område som helst möjlig. Kom inte till ett 7-day Event och förvänta dig att vara samma person efteråt som när du startade. Är det dags att röra om i grytan?

Kurslängd: 7 dagar

Förkunskaper: Access Bars, Foundation, Choice of Possibilities (personlig närvaro, livestreamad kurs räknas ej)

upp


A Taste of Being - Introduktioner med Dain Heer

Under de här kvällskurserna, får du utforska vad som är möjligt i de övriga tre Being kurserna med Dain Heer. Du får också tillgång till praktiska, dynamiska verktyg och energimedvetenhet för att skapa det liv du verkligen skulle vilja ha och den värld du verkligen skulle vilja bo i! 

Utöver Access Consciousness verktyg använder Dain delar av sin unika energiförändringsmetod The Energetic Synthesis of Being (ESB). Genom att arbeta på en, bjuder han samtidigt in alla till den förändring som är möjlig tillsammans. Vad händer om du är långt mer än du någonsin gett dig själv erkännande för? Tänk om vi, tillsammans, har kapacitet att vara det som skapar den framtid vi vet är möjlig? 

Förkunskaper: inga

upp


Being You, Changing the World - 3,5-Day Event

 med Dain Heer

Hur skulle det vara om du skapat ett större liv och verklighet som det verkligen är värt att spela i? Frågar du alltid efter mer, letar du efter det "något" som vi alla vet är möjligt? Tänk om "något" är DU? Tänk om du, genom att vara den du är, är allt som behövs för att förändra allt; ditt liv, alla omkring dig och världen? 

Den 3,5 dagar långa kursen har utformats för att ta dig från ett liv på autopilot - till att bli fullt levande och helt närvarande som den oändliga varelse du är. Den öppnar dig för utökad medvetenhet om ett liv utan dömande och stärker dig i att veta att du vet. 

Med Access Consciousness verktyg, perspektiv och verbala processer som kursdagarna erbjuder, kan du börja ändra livsområden som inte fungerar för dig - t.ex. relationer, pengar och kroppen - och börja skapa den framtid som du verkligen önskar. 

Du tar också del av Dain Heers unika förändringsprocess The Energetic Synthesis of Being och får en upplevelse av att vara den du är, som är omöjlig att beskriva, som du inte hittar någon annanstans och som stannar hos dig resten av livet om du tillåter det! 

Kursen är unik varje gång utifrån de som väljer att delta. Tillsammans skapar vi en resa ... till möjligheter och något som aldrig har funnits tidigare. 

Tänk om du, som den du verkligen är, är gåvan och förändringen som världen behöver? 

Kurslängd: 3,5 dagar
Förkunskaper: inga

upp


Energetic Synthesis of Being - 3-Day Intensive med Dain Heer

Den här intensivkursen tar dig djupare in i den underbara äventyret av Dain Heers Energetic Synthesis of Being (ESB). ESB är ett unikt sätt att förvandla begränsningar till möjligheter för dig, världen och hela jorden. 

Under kursdagarna arbetar Dain simultant med alla kroppar och deltagare för att skapa utrymme och möjligheter för de förändringar som de frågar efter. I arbetet med en person i taget, bjuds alla in till samma förändring. Du och din kropp blir introducerade för en nivå av varande och energimedvetenhet som går bortom allt du någonsin upplevt. 

Molekylerna i kroppen börjar förändras - och du blir medveten om vilken katalysator just du är för andra möjligheter i världen. Det resulterar i en akustisk våg av enhet som omfattar nutid och framtid. Vad händer om du inte längre behöver avskärma dig från någon eller något ... inklusive dig själv? 

Tänk om du kunde få allt ... och dig, från och med nu? Vad skulle du då kunna skapa som ditt liv och i världen? 

Förkunskaperna för ESB Intensive är Access Consciousness grundkurser Access Bars och Foundation. Det tillåter gruppen att bygga vidare på kunskapen från dessa kurser och ta steget ut i det okända för att låta kontinuerlig magi skapas. 

Det här är din inbjudan till att bli den akustiska förändringsvåg du alltid har uppfattat som möjlig och nu kan vara.

Kurslängd: 3 dagar
Förkunskaper: Access Bars, Foundation

upp


The Symphony of Possibilities – Advanced Training

Hur skulle det vara om du är kompositören av din egen verklighet? Är det dags att bli det som det alltid har varit meningen att du kan vara? 

Den här kursen ligger verkligen i den kreativa spjutspetsen för Access Consciousness. 

Under 4-dagarskursen blir du intimt medveten om energier och lär dig att använda dem för att skapa ditt liv och en helt annan verklighet! 

Är du medveten om att din förmåga med energi är unik? Vet du om att ditt sätt att respondera och genljuda i världen är en fantastisk, fenomenal och sann gåva? Är du redo att börja bidra med det som är unikt med dig till alla omkring dig? Tänk om det vi är skapar en akustiskt vibrerande energisymfoni av möjligheter som förändrar planeten? 

Under kursen använder Dain ESBprocessen för att visa och bjuda in dig till utrymmen och områden i energin där mirakel kan ske med total lätthet. Du utforskar även energier själv när du arbetar med de andra kursdeltagarna både genom att ge och ta emot. Genom att ge och ta emot simultant öppnas och expanderar universum av möjligheter och ... enhet. 

Är det dags att fysiskt förverkliga en helt annorlunda verklighet? 
Är det dags att kliva in i medvetenhet om vad som faktiskt är möjligt? 
Är det dags att förändra världen genom din beröring? 
Ja? Då kan den här kursen vara vad du så länge har letat efter. 

Kurslängd: 4 dagar
Förkunskaper: Access Bars, Foundation, Choice of Possibilities, ESB Intensive

upp


The Global ESC - globala telekurser med Dain Heer

Är du hela tiden ute efter öka allt du är och allt du gör? Skulle du vilja ha det lättare att förkroppsliga de förändringar som sker på jorden och i medvetenheten? 

Välkommen till ett helt nytt sätt att resa runt världen med Dain Heer & Access Consciousness ... där DU får tillgång till olika platsers energi och medvetenhet att bidra till och leka med. 

Vissa saker kan låsas upp och nås på olika sätt i olika delar av världen. Och varje Accesskurs har en unik och transformerande energi som skapar förändring i nutid genom vad som för närvarande pågår i världen. 

The Global ESC är ett nytt format för Energetic Synthesis of Communion, som låter dig nyttja detta på sätt som bidrar till dig, din kropp och framtiden du är här för att skapa ...

Är du redo för ett helt nytt sätt att resa? För ett helt nytt sätt att vara i, och med, världen? 

Se aktuell serie här

upp


If you are seeing this text then our Flash Player is not working for you.

follow accessConscious at Twitter