FaceBook Twitter WordPress MySpace YouTube Flickr

Access Consciousness på Allt för hälsan i Älvsjö

Access Consciousness närvarade på Nordens största livsstilsmässa inom hälsa!

Allt för Hälsan är den årliga mötes- och marknadsplatsen där både inbitna och nyblivna anhängare av en hälsosam livsstil, får full överblick över allt som är värt att veta och uppleva inom friskvård och egenvård.

ac-ha_lsoma_ssan.jpg

I vår monter erbjöds information om Access Consciousness verktyg och tekniker för förändring.

Besökare kunde botanisera bland böcker och andra produkter, ställa frågor och prova Access Bars som redan hjälpt tusentals till stora förändringar vad gäller t.ex. sömn, hälsa, vikt, pengar, sex, ångest och mycket mer.

Mer om Access Consciousness

Föreläsningar på Allt för hälsan

”Det perfekta livet” – en lögn? 

”Det perfekta livet” – en lögn? 

postcard-Lisa-Hanna-Halsomassan.jpg

Vad skulle hända om du omfamnade dig själv, även med alla dina defekter och brister? Om du slutade gömma det som inte ”borde” finnas?

Möt Hanna Valdevi och Lisa Henriksson som har slutat gömma de delar av sig själva som ligger utanför den perfekta normen. Och därmed har mycket roligare i livet! De bjuder på sig själva och ger verktyg för att skapa ett liv bortom perfektion, förväntningar och dömanden – ett liv fyllt av nyfikenhet, energi, glädje och oändliga möjligheter... Läs mer


Smärta – ett nödvändigt ont eller en värld av möjligheter?

my-halsomassan2017.jpg

My Södergren levde livet. Hon reste världen runt som framgångsrik föreläsare och coach och gav människor verktyg att hitta sin egen kraft att förändra. Tills allt tog abrupt slut. Plötsligt kunde hon inte sitta, stå eller ligga utan att intensiva nervsmärtor plågade hennes kropp. Efter nio månader i konstant smärta kom My ingenstans och hon hade gått i personlig konkurs. Då ville hon inte leva längre.  

Så en dag försvann smärtan inom loppet av några timmar. Hur var det möjligt? Att säga att hon valde det låter ju alldeles för enkelt... Läs mer

Se Facebook livefeed-inspelning av föreläsningen

Vad är Access Consciousness?


If you are seeing this text then our Flash Player is not working for you.

follow accessConscious at Twitter