FaceBook Twitter WordPress MySpace YouTube Flickr

Access Bars

Grunden i Access Consciousness verktygslåda är Access Bars – en enkel och effektiv kroppsprocess som idag erbjuds i över 173 länder av över 5 000 licensierade Access Bars-utövare. Under en behandling berörs 32 energipunkter på huvudet vilket frigör tankar och känslor som håller oss fast i gamla mönster som hindrar oss från att välja det som berikar våra liv.

Access Bars har hjälpt tusentals till stora förändringar vad gäller t.ex. sömn, hälsa, vikt, sex, relationer, ångest och mycket mer. Efter behandlingar upplever många ett ökat lugn, en ökad glädje och en ökad känsla av närvaro i sin vardag. Metoden är så enkel att vem som helst kan lära sig att ge en Access Bars-behandling.

Studie av Access Bars

2015 introducerades neuro-forskaren Dr. Jeffrey L. Fannin för Access Bars och han blev förbluffad över de effekter han iakttog. Se mer i videon nedan! 

2016 inledde Dr. Fannin en studie om Access Bars, som genomfördes med stöd av bland andra The Global Neuroscience Research Foundation. Under studien iakttog forskarna bland annat vad som händer i hjärnan under Access Bars-behandling, samt skillnader före och efter behandling. 

En första rapport, ett så kallat 'White Paper', kom under hösten 2016 och i det konstaterar Dr. Fannin att Access Bars klart påverkar och förändrar både utövaren och mottagarens hjärnvågor.

Vill du pröva en Access Barsbehandling?

En behandling tar cirka 60-90 minuter och du kan boka den genom någon av våra kursledare eller Access Bars-utövare.

Vill du ha hjälp att hitta någon just där du bor så kontakta oss gärna.

Vill du gå en kurs och lära dig ge Access Bars?

Vad ska till för att du ger dig själv möjligheten? Det hålls regelbundet kurser i Access Bars i hela Skandinavien. Kursen tar en dag och du får bland annat ge och ta emot två Access Bars-behandlingar. Efter genomgången kurs är du Access Bars Practitioner (PR).

Du hittar aktuella kurser här på webbsidan och på Facebook.

Vill du bli Access Bars kursledare?

Vill du bidra till andra att kunna förändra sina liv? Vill du lära andra att också ge Access Bars? Det är enkelt. Gå 3 Access Barskurser för 3 olika kursledare och ansök sedan om certifiering som kursledare för Access Bars. 

Här hittar du ytterligare information.


If you are seeing this text then our Flash Player is not working for you.

follow accessConscious at Twitter